Informace pro žáky budoucích 1. ročníků 2019/2020

Výuka ve školním roce 2019/2020 začíná 2. září 2019 v kmenových třídách. Rozpis kmenových tříd bude vyvěšen ve vestibulu školy. Aktuální informace k výuce jsou dostupné v LMS kurz Info.

Dokumenty ke stažení:

 

Přírodovědná praktika prim

Žáci primy se zúčastní v září přírodovědného praktika. Přihláška, potvrzení o bezinfekčnosti a podrobnější informace jsou ke stažení zde pro OZON a zde pro GATE. Potvrzení o bezinfekčnosti žák odevzdá při odjezdu.

Adaptační pobyty 1. ročníků

Žáci 1. ročníků se zúčastní v září adaptačního pobytu, který pro naši školu pořádá organizace Maják. Z důvodu legislativy a GDPR je přihlášení na adaptační kurz přímo přes Maják – středisko volného času Vyškov, který zajišťuje program a zázemí celého pobytu.

  • MOJE DÍTĚ JIŽ NAVŠTĚVOVALO MAJÁK/DDM
    • V tomto případě již máte klientský účet, přes který se lze snadno na adaptační kurz přihlásit, nebo stačí kontaktovat pana Chelíka (stačí mu jméno, příjmení a datum narození).
    • https://svcvyskov.iddm.cz/prihlaseni
  • MOJE DÍTĚ NENÍ A NEBYLO ČLENEM MAJÁKU/DDM
    • V tomto případě je možné si na stránkách (https://svcvyskov.iddm.cz/prihlaseni) online zřídit klientský účet, založit nového člena a toho pak přihlásit on-line, či kontaktovat pana Chelíka.

V obou případech se lze na adaptační kurz přihlásit také telefonicky přes podatelnu Majáku – 517 348 962

Informace k adaptačnímu kurzu

V případě jakýchkoliv komplikací či problémů kontaktovat Romana Chelíka, který rád poradí, navede či osobně zaregistruje.

KONTAKT – ROMAN CHELÍK
tel.: 601 383 312, 608 623 766
mail: chelik@svcvyskov.cz