Prezentiáda 2018

Jste nápadití, rádi se pyšníte svými výtvory a nebojíte se vystupování před lidmi? Nebo dokonce máte vystupování před diváky rádi? Neváhejte a vyzkoušejte soutěž v prezentování s názvem Prezentiáda.
Již devátým rokem se koná tato soutěž v prezentačních dovednostech pro mládež ze základních i středních škol. Soutěžící zde mohou nejen uplatnit své dovednosti, ale také se zde přiučí mnoha novým věcem, které se jim zajisté budou hodit v budoucnu. Z jedné školy se mohou přihlásit maximálně čtyři družstva složená ze dvou až tří členů. Každý rok se také vymýšlí nová a originální témata. Letos to byla pro ZŠ „Práce snů“ a „Technologie nás sbližují“, pro SŠ to byla „Droga dnešní doby“ a druhým tématem bylo „Co nám doma neřekli“.

Téma „Droga dnešní doby“ přineslo štěstí dvěma studentkám z 2. AK  – Kristýně Kaloudové a Simoně Preisové, které postoupily do krajského kola, které se konalo 4. 4. 2018 v Brně na Gymnáziu Matyáše Lercha.
Soutěž nás obohatila o spoustu nových a užitečných informací, ale také nás naučila poprat se s trémou. Za tuto zkušenost jsme moc rády.

Kristýna Kaloudová, 2. AK obchodní akademie