Výsledky přijímacího řízení

Výsledky přijímacího řízení budou zveřejněny 3. května  2017 na webových stránkách školy a na úřední desce. Od tohoto data běží přijatým uchazečům lhůta pro odevzdání zápisového lístku.

Rozhodnutí o přijetí nebo nepřijetí je možné vyzvednout osobně:

  •     ve středu 3. května v 9:00–11:00 hod. a 13:00–16:00 hod. ,
  •     a ve čtvrtek 4. května v 9:00–11:00 hod. a 13:00–16:00 hod.

Přijatí uchazeči musí potvrdit svůj zájem o studium odevzdáním zápisového lístku nejpozději do 17. května 2017, tj. do 10 pracovních dnů ode dne, kdy bylo oznámeno rozhodnutí o přijetí ke vzdělávání (lhůta je dodržena, pokud je zápisový lístek v poslední den lhůty předán k přepravě provozovateli poštovních služeb). Zápisový lístek může uchazeč uplatnit jen jednou. Výjimkou je případ, kdy chce uchazeč uplatnit zápisový lístek ve škole, kam byl přijat na základě odvolání.

 

Nepřijatí uchazeči (resp. zákonný zástupce) obdrží rozhodnutí poštou do vlastních rukou. Úložní doba, (v případě, že rozhodnutí nelze doručit), je 10 pracovních dnů. Nepřijatý uchazeč se může do 3 pracovních dnů odvolat proti rozhodnutí o nepřijetí.

Cermat připravil pro všechny uchazeče webový výsledkový portál https://vpz.cermat.cz/testy/. Pro přihlášení se na portál zadá uchazeč své příjmení a rodné číslo a na základě této autentizace mu budou zpřístupněna ta zadání didaktických testů, které konal. To znamená, že touto cestou nebudou zadání dostupná uchazečům, kteří nedisponují rodným číslem. Testová zadání jsou vytvořena jako fotokopie testů, které uchazeči obdrželi při zkoušce v listinné podobě doplněná o příslušný klíč správného řešení.