Sportovní kurz Malá Skála SOŠSportovní kurz Malá Skála SOŠ

V neděli 8. června 2014 jsme se vydali na cestu vlakem z Vyškova na Malou Skálu. Hned po ubytování v campu zvaném Ostrov jsme se vydali na naši první výpravu, a to na takzvané Chléviště.

Další dny jsme pokořili Pantheon, neboli Panťák, v nedalekém skalním městečku Klokočí během bojovky našli sladký poklad, v lanovém centru díky zkušeným instruktorům překonali sami sebe i své fobie. Následovalo sjetí Jizery na raftech a zpětný návrat do kempu na koloběžkách.
Čtvrtý den nás zavál do krás Prachovských skal, kde se natáčela spousta pohádek. Poté jsme zavítali do Jičína, města Rumcajse a města, kde i dnes je možné potkat draka. Večer jsme zakončili u ohně s buřty a s kytarou.

Pátého dne se uskutečnilo obávané, ale mnohými i netrpělivě očekávané skálolezectví s trasami různé obtížnosti. 

Poslední den, pátek 13., nás čekala už jen lukostřelba, která překvapivě některým z nás šla, a to bez ztrát na životech.

Následně jsme se přemístili na nádraží a hurá domů, kam jsme v pořádku dorazili, plni zážitků a nových zkušeností. I když se každý z nás těšil na to, až se vyspí ve své posteli, tak tento kurz považuji za jeden z nejlepších a nezapomenutelný.  

Adriana Straková, 3.EL