Podzimní krajské závody v Břeclavi

Ve středoškolských podzimních aktivitách SŠ JM kraje se studenti Gymnázia a SOŠZE Vyškov rozhodně neztratili. I přes velkou konkurenci ostatních SŠ JM kraje, kde se aktivit zúčastnili sportovci s výbornými výsledky, se naši studenti zahanbit nenechali.

V Corny dosáhli chlapci krásného 3. místa a skvělý výkon předvedl zvláště Jacob Gryc, který v běhu na 100 m dosáhl času 11,5 vteřin a získal 1. místo. Čtvrtá místa obsadili Jan Osolsobě v běhu na 1500 m a Jiří Brtníček ve skoku dalekém. Chlapci se skvěle prosadili i v kopané, ve které dosáhli 3. místa.

Dívky také nezahálely a umístily se na 4. místě. Výkony Karolíny Jelínkové, Dominiky Rieglové a Dagmar Dvořákové byly úctyhodné. Velmi úspěšnou aktivitou dívek byl přespolní běh. Karolína Zádrapová si vyběhla 1. místo a celkově dívky obsadili 3. místo. Chlapci také předvedli, že jim běh není cizí a skončili na krásném 4. místě.

Gratulujeme studentům za skvělé sportovní výsledky mezi studenty z Hodonína, Brna, Znojma, Břeclavi, Blanska a Tišnova. Přejeme spoustu úspěchů i do budoucna.

Fotografie najdete v albu: http://www.gykovy.cz/cs/fotoalbum/corny-2014