Stužkovací ples tříd gymnázia

Letošní organizaci plesu provázely problémy spojené s nalezením vyhovujícího prostoru. Ples se konal 30. listopadu 2012 v Kulturním domě v Drnovicích.

Náš ples byl zahájen úžasným vystoupením gymnastek. Kromě samotného stužkování měla každá třída připravený svůj vlastní program, který byl zcela v naší režii a podle mého názoru se všem náramně povedl. Během stužkování se děvčata proměnila v mladé dámy a chlapci se stali opravdovými gentlemany.

Při předávání stužek a pasování do řad maturantů jsme mohli vidět naše šťastné rodiče – hrdé tatínky, dojaté a uplakané maminky. Skutečnost, že jsme se stali maturanty roku 2013, jsme potvrdili písní Gaudeamus a přípitkem. Byl to naprosto jedinečný zážitek, na který nikdy nezapomeneme.

Ani náš skvělý učitelský sbor se nenechal zahanbit a přichystal si pro nás úžasné překvapení v podobě pěveckého vystoupení v čele s panem profesorem Mikulkou.

Poté se už jen oslavovalo a tančilo. Věřím, že pro všechny byl celý večer stejně neobyčejný jako pro mě a budeme na něj ještě dlouho vzpomínat.

Za krásně zpracované pozvánky děkujeme Zdeňku Krupkovi.

Nesmím zapomenout na našeho „předsedy“ Mojmíra Baráka a zástupce studentů maturitních tříd. Všichni prokázali své jedinečné organizační dovednosti a schopnosti.

Klára Zahradníčková, studentka 4. A

Odkazy:

Nezařazené