I studenti na SOŠ soutěžili!

„Odborná část“ žáků naší školy Gymnázia a SOŠZE Vyškov se také zapojila do soutěžení k výročí jejího vzniku. Vždyť 125 let trvání střední odborné školy už něco znamená. Studenti tvořili, kreslili, přemýšleli, fotili a psali, a příspěvků rozhodně nebylo málo. Termín odevzdání svých prací zvládli tak, aby se jimi mohli pochlubit už na Den otevřených dveří, který se konal v úterý 10. 2. 2015.

I přesto, že jejich prioritou jsou ekonomické předměty, opravdu se tvořit snažili. Soutěžili ve dvou kategoriích, výtvarné a literární. Zapojili se téměř všichni prváci a druháci, třetí ročník váhal, ale nakonec se také nechal strhnout ostatními. Čtvrté ročníky sice žily Veletrhem fiktivních firem, ale „něco nakreslit či napsat“ je nalákalo. Asi si uvědomovali, že už je to pro ně na „střední“ naposled.

Práce jsou pěkné a nápadité, můžete si je prohlédnout na nástěnce u Auly 2 na SOŠce. O umístění jste rozhodovali i Vy, publikum. Výsledky úžasného klání byly vyhlášeny na VFF, odměny předány,… a co říci na závěr? Pište, tvořte, nelenošte, jste šikovníJ!

PhDr. Vlasta Breburdová

Fotografie prací najdete na adrese: https://www.gykovy.cz/cs/fotoalbum/nase-skola-soutez-sos