Exkurze – Bioveta, a. s.

12. 6. 2013 navštívili žáci 2. AK a 2. EL společnost Bioveta a měli možnost vyslechnout si přednášku: Úvod do veterinární a medicínské problematiky. Byli rovněž informováni o nabídce pracovních míst a podmínkách přijímacího řízení.
V podniku Bioveta, a. s. našla uplatnění již řada absolventů naší školy a slova uznání z úst ředitele Ing. Bittnera jistě potěší všechny vyučující…

 

Akciová společnost Bioveta se sídlem v Ivanovicích na Hané, držitel certifikátu správné výrobní praxe (GMP), správné laboratorní praxe (GLP) a správné distribuční praxe (GDP) si udržuje pozici nejvýznamnějšího výrobce veterinárních, imunobiologických a farmaceutických přípravků v České republice s již více než 90-ti letou tradicí. Smyslem její činnosti je poskytovat odborné veterinární i chovatelské veřejnosti široký sortiment vysoce kvalitních veterinárních přípravků.

Veterinární přípravky jsou prodávány nejen na českém trhu, ale s úspěchem jsou exportovány do téměř 70 zemí světa, což společnosti zaručuje obchodní a finanční stabilitu. V těchto zavedených teritoriích Bioveta, a. s. neustále rozvíjí obchodní aktivity a postupně zvyšuje své tržní podíly v prodeji veterinárních léčiv.

Ing. Lenka Molčanová

 

 

 

 

Nezařazené