Poslední zvonění na Z-E

V úterý 30. dubna 2013 se studenti 4. ročníků naší odborné školy oborů agropodnikání, ekonomického lycea a obchodní akademie konečně dočkali! Uteklo to jako voda a čtyři roky každodenního ranního vstávání a studijního trápení jsou pryč jako mávnutím kouzelného proutku.

Přesto však byli lehce nervózní, vždyť měli dostat svoje poslední středoškolské vysvědčení a i když tušili, co na něm bude napsáno, přece jen je to poslední… a na střední už budou jen vzpomínat. Navíc maturita přede dveřmi – no, žádná sláva.

Ale zvyk je železná košile, a tak si svůj poslední téměř bezstarostný den chtěli náležitě užít. Už brzy ráno se oblékli do pestrých a mnohdy vtipných kostýmů a snažili se na veřejností dát najevo světu, že je tu jejich den D. Ne u všech se však setkali s pochopením, museli si vyslechnout i nevhodné poznámky na svoji adresu.

Přesto všechno se v dobré náladě dostavili do školy, aby ten svůj den jak se patří zakončili. Po chodbách i ve třídách bylo veselo, zpívalo se, recitovalo, tančilo, taky se náležitě zvonilo. Program byl pestrý a pěkný. Po úspěšných 4 letech studia se tedy zvesela rozloučili se svými vyučujícími, jednotlivými třídami a převzali své vysvědčení za 4. ročník. Pak odkráčeli vstříc budoucnosti, kdy musí na své cestě zvládnout první těžkou zkoušku, a to zkoušku z dospělosti.

Fotografie najdete v albu Poslední zvonění Z-E 2013.

 

 

 

Nezařazené